Wynja Hantverk

Om MIG:

Jag är en textilhantverkare som har haft hantverk och skapande med mig från barnsben i olika former. Det har alltid varit viktigt för mig att få skapa med mina händer och det textila är det jag har fastnat för. Jag är utbildad till handvävare och folkhögskollärare och har gått flera kortare kurser inom olika textila tekniker och har allt som ofta haft minst ett projekt på gång. Jag bor i Södra Dalarna i skogen mellan träd och sten med mina 3 barn.

OM Wynja:

Wynja är en Runa som står för Lycka, Kreativitet, och glädje och det är det jag vill förmedla med mitt hantverk. Jag brinner för att skapa saker som ger glädje och är hållbara för miljön. Naturen ligger mig varmt om hjärtat och naturmaterial är det jag helst väljer att arbeta med. Återbruk är också en stor del av det material jag väljer. Jag vill inspirera andra till att göra hållbara val och att våga skapa själv.

Om du har egna önskemål kring färger mm. Så kontakta mig på info@wynjahantverk.se eller kontakta mig via hemsidan. I mån av tid kan jag även ta beställningar på egna önskemål på andra produkter än de som finns på hemsidan.